Днес в гимназията по механотехника го писаха спортен ден!

1

Днес, от 11:00 до 15:30 часа, в двора на Професионална гимназия по механотехника „Юрий Гагарин“ се проведе пролетният спортен празник на училището под надслов „Да спортуваме заедно“.

Събитието се осъществи с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ в рамките на кампанията „Русе – европейски град на спорта 2016“.

Спортният празник включваше футболен турнир между отделните класове и състезание за точна стрелба в кош за учителите. В турнира по футбол 10 клас зае трето място, 11 б клас се класира втори, а първи станаха футболистите от 12 клас. Оскан Ремзиев от 12 клас грабна наградата за голмайстор на турнира.

Призовите места в баскетболното състезание за учителите заеха Красимир Кръстев, преподавател по Бeзопасност на движението по пътищата и управление на автомобила, който се класира трети, Калоян Мицов, преподавател по физкултура - второ място, първенец стана Емилия Червенкова, преподавателка по професионална подготовка.

Проектът се реализира по програма "Русе - Европейски град на спорта 2016", с финансовата подкрепа на  Общинска фондация "Русе - град на свободния дух".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари