Днес е празникът на богинята Венера

0
Ето какво да направите за любов, зачатие и здраве
Ето какво да направите за любов, зачатие и здраве

8 септември е празник на богинята Венера.

Отъждествявана е още с древногръцката богиня Афродита. В този ден любовта и нежността на Венера се усеща забележимо и се разпространява сред хората.

Нейният девиз е: „Занимавайте се с любов, а не с война!”

В живота на човека Венера олицетворява женското начало на всеки от нас. Особено ефикасни и действащи днес са ритуалите за плодородие, зачатие, любов и здраве. Постарайте се в този ден да се въздържате да ядете месо, най-вече птиче. Ако искате да умилостивите богинята, можете да я почетете като подарите сладкиши на някого. Носете копринена дреха в светли цветове или като носна кърпичка, съветва астрологът Ивелина Пенчева, цитиран от БЛИЦ. 

Нахранете птиците (особено добре, ако е със сладкиш направен с мляко). Принесете в дар на някое тайно местенце малко захар или ориз като помолите Богинята за нейната закрила и да ви дари с любов в живота ви.

Днес бъдете заобиколени с красиви хора, вещи, гледайте красиви картини, слушайте приятна музика. Направете си аромотерапия или масаж с аромати и масла от жасмин, роза, ирис, лилия, лотос, въобще сладки аромати. Мъжете да отделят повече внимание на жените, които играят важна роля в техния живот.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари