Дмитро Кулеба: Путин отчаяно се опитва да провали мирната среща на върха в Швейцария

1
Това е целта на руските коментари за желанието на Москва за спиране на огъня, заяви украинският външен министър
Това е целта на руските коментари за желанието на Москва за спиране на огъня, заяви украинският външен министър Снимка: Facebook

Това е целта на руските коментари за желанието на Москва за спиране на огъня, заяви украинският външен министър

Украинският външен министър Дмитро Кулеба заяви, че руските коментари за желанието на Москва за споразумение за спиране на огъня имат за цел да осуетят водената от Киев мирна среща на върха, която трябва да се проведе в Швейцария следващия месец.

"Путин отчаяно се опитва да провали мирната среща на върха в Швейцария на 15-16 юни“, написа Кулеба в платформата "Екс".

Според руски източници, цитирани от Ройтерс, руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна с договорено прекратяване на огъня, което признава сегашната линия на бойното поле, предава БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    хи, хи,
    Правим среща без горския?!? А като дойде, кво ще стане?!?
  • 2
    2
    укронацист
    за 3 минути превземаме москва. за 3 часа владивосток.. слава кокаине
  • 6
    1
    Росен Гацов
    Човекът не иска да спира огъня. Той вярва, че укрите ще завладеят Москва. Освен това каква мирна среща без едната водещата страна в конфликта? Според мен се надява Третата световна да избухне по-бързо. Като му гледам нослето, май и тази кулеба е юдейска, като зеления клоун.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари