Дмитрий Песков: Западът се опитва да демонизира Русия

0
Вашингтон полага усилия да прехвърли бремето на помощта за Украйна върху плещите на европейските данъкоплатци, заяви той
Вашингтон полага усилия да прехвърли бремето на помощта за Украйна върху плещите на европейските данъкоплатци, заяви той Снимка: © РИА Новости / Кирилл Каллиников

Вашингтон полага усилия да прехвърли бремето на помощта за Украйна върху плещите на европейските данъкоплатци, заяви той

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес, че Западът се опитва да демонизира Русия, за да изглежда тя като враг, предаде Ройтерс.

Според прессекретаря на руския президент Владимир Путин Вашингтон полага усилия да прехвърли бремето на помощта за Украйна върху плещите на европейските данъкоплатци.

"Очевидно е, че има продължителни опити от страна на Вашингтон да прехвърли финансовото бреме на подкрепата за киевския режим на плещите на европейските данъкоплатци. Ще следим целия процес и съпътстващата го информация. Наясно сме, че Киев продължава да изпитва проблеми, проблеми изпитва и колективният Запад", заяви Песков, цитиран от ТАСС и БТА.

Днес страните членки от ЕС постигнаха съгласие на срещата си на върха в Брюксел за отпускане на пакет от помощи за Украйна от бюджета на блока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    чичомиткобрат
    Русия има право да защитава себе си.
  • 3
    2
    русенец - проруска пръдня
    помня как лъжехте че правите учения и няма да нападате никого, после нападнахте и окупирахте чужди територии, ми демони сте
  • -1
    1
    Sarbeca Z
    Няма по големи уроди от пияната фашистка сган начело с Яйцевидната глава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари