Дмитрий Медведев: Ядрената заплаха не е блъф

1
Според Медведев Москва има право да се защитава с ядрени оръжия
Според Медведев Москва има право да се защитава с ядрени оръжия Снимка: ЕПА/БГНЕС

Според Медведев Москва има право да се защитава с ядрени оръжия

Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди днес, че Москва има право да се защитава с ядрени оръжия, "ако това е необходимо" и това определено "не е блъф", предаде Ройтерс, цитиран от БНР.

Медведев, понастоящем заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, подчерта, че, "ако заплахата за Русия надвиши определен предел на опасност, ще трябва да отговорим. Без да искаме разрешение от никого и без дълго консултации. И това съвсем не е блъф".

Експрезидентът редовно публикува в Телеграм агресивни становища към Запада и Украйна през последните месеци, подчертавайки трансформацията си от явен западномислещ либерал като държавен глава от 2008 до 2012 г. в геополитически ястреб, коментира Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Бивш
    Цяла Варна знае ,че Копейкин е за бай Ставри ! Кражбите му ,са доказани и само русофилите в службите, едва прикриват престъпленията му ! Марешки има пари и след изборите ще го подкара ! Вили, коли, влогове, всичко откраднато от балъците от партията му и народа ,ще се изясни. И тогава ВМРО ,Атака и БСП ще го пратят на топло ! Ама кой да мисли ,за кого да се гласува ?
  • 3
    8
    КОСТАДИНОВ ако не спечели
    изборите , споделил пред близки приятели , че планира да емигрира в Русия ! Това ще бъде много неприятно за демократизиране на политическия процес в България. Кой може да го замести. Евентуално г-н Сидеров и Каракачанов.
  • 6
    7
    ахахахахахахаха
    секретарката на Путлер защо си е въобразил , че само те имат оръжия. Великата ви професионална армия беше направена смешна от агитката на динамо киев, ако и ядрения ви арсенал е толкова качествен остава под въпрос дали е използваем, да не стане да се затриете сами....
  • -2
    6
    до 4
    Наистина ли Украйна е суверенна? :) Или България? Или Германия?
  • 5
    5
    112
    Никой не ви иска и за комшии на гроба си бе Медведев ! На никой не му се иска вашата простотия, невежество ,а от там и пълната МИЗЕРИЯ, в която живее 80% от народът ви ! В България има няколко стотин чугунени глави ,които въздишат по привилегиите на АБПФК ,но и те са на изчезване !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари