Дмитрий Медведев прогнозира разпад на САЩ през 2023 година

4
Ще бъде създаден Четвъртият райх, който ще включва територията на Германия и нейните сателити, пише още в прогнозата на Медведев в Туитър
Ще бъде създаден Четвъртият райх, който ще включва територията на Германия и нейните сателити, пише още в прогнозата на Медведев в Туитър Снимка: Yekaterina Shtukina / POOL / TASS

Ще бъде създаден Четвъртият райх, който ще включва територията на Германия и нейните сателити, пише още в прогнозата на Медведев в Туитър

Няколко дни преди настъпването на Новата година заместник председателят на Съвета за безопасност на Русия Дмитрий Медведев публикува в социалните мрежи, включително и в Twitter своите прогнози за следващата 2023 година, съобщава KALDATA. Ето някои моменти от тази доста странна, но интересна прогноза:

  • Цената на петрола ще се покачи до $150 за барел, а цената на газа ще достигне $5000 за 1000 кубически метра
  • Великобритания отново ще се присъедини към Европейския съюз
  • ЕС ще се разпадна след присъединяването на Обединеното кралство, а еврото ще излезе от употреба в Европейския съюз
  • Полша и Унгария ще окупират западните региони на бивша Украйна
  • Ще бъде създаден Четвъртият райх, който ще включва територията на Германия и нейните сателити: Полша, Прибалтийските държави, Чехия, Словакия и други
  • Ще избухне война между Франция и Четвъртия райх
  • В САЩ ще избухне гражданска война, в резултат от която президент на останалата Републиканска Америка ще стане Илън Мъск, а Калифорния и Тексас ще станат отделни държави.

Притежателят и главен изпълнителен директор на компаниите Tesla, SpaceX, а вече и на Twitter Илън Мъск отговори с краткото „Епична тема".

След това Мъск продължава със следното: „Това определено са най-абсурдните прогнози, които някога съм чувал, показващи удивителната липса на осведоменост за напредъка на човечеството, за възможностите на изкуствения интелект и за постиженията в сферата на термоядрения синтез“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    ...
    Напоследък много „новини“ се изписаха из нашите медии по руски адрес. А после се чудят господата, за какво ги търсят ФСБ. Самата „нишка“ не започва с „Какво ще стане 2023“, а с „на фона на многото футуристични, диви и абсурдни прогнози, ... нашият скромен принос... какво МОЖЕ да стане 2023“. И изобщо, чукча ако беше чел повече и съчинявал по-малко щеше да е ясно, че това е новогодишен черен хумор. А думите на Мъск, не мога да коментирам. Той и стъклото на кибертрък-а беше казал, че е нечупливо, точно преди един да го спраска с едно желязно топче.
  • 6
    5
    Медведев не е точен
    САЩ ще се разпаднат още тази година ! На Нинова синът дори щял да напуска работата си в Щатите и си търсел работа в Русия ! Това е ярко доказателство на процесите по разпад !
  • 1
    4
    ахахахахаха
    Медведев е новата Ванга. Излял си надеждите говежди, феновете му да си записват, да разберат какъв прост дебил, защото повечето от нещата няма да се случат. Ама от кремъл добре знаят , че ги харесват ниско интелигенти примати и за това им пълнят кухите кратуни с всякакви глупости :)
  • 2
    3
    ohohoh
    Да не би някой шрапнел от задните части на Рогозин да е отскочил и заседнал в предните части на мукавата дето играе череп на този льольо?
  • 4
    2
    Отегчен
    Възникването на гражданска война в щатите изобщо не би било изненадващо предвид либералния им режим за притежаване на оръжие. Оставете националната им гвардия. Особенно пък военните им. Бойни действия в градове е сложно нещо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари