Дмитрий Медведев: Молбата за приемане на Украйна в НАТО ще ускори Третата световна война

3
Той изрази изрази съжаление от изявлението на президента на САЩ Джо Байдън, че не признава присъединяването на нови територии към Русия
Той изрази изрази съжаление от изявлението на президента на САЩ Джо Байдън, че не признава присъединяването на нови територии към Русия Снимка: БГНЕС

Той изрази съжаление от изявлението на президента на САЩ Джо Байдън

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев определи кандидатурата на Украйна за присъединяване към НАТО като "молба на Киев за ускоряване на началото на Третата световна война", съобщи ТАСС, като цитира изявление на бившия руски президент, публикувано в Telegram, предаде NOVA.

Украинският президент Володимир Зеленски иска бързо да се присъедини към НАТО. Страхотна идея. Той просто умолява Северноатлантическия алианс да ускори началото на Трета световна война. Явно младежът нещо го е прихванало", написа Медведев.

В същото време Медведев изрази съжаление от изявлението на президента на САЩ Джо Байдън, че не признава присъединяването на нови територии към Русия.

"Чак е странно, че той си спомни за нас. Жалко обаче. Можехме да намерим добро място за откриване на американско консулство в новите субекти на Руската федерация", отбеляза с ирония Медведев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари