Дизайн на слайдове за НЕ - дизайнери

0

На 11 октомври (вторник) от 19 ч. в културен център BH ще гостува Борис Христов от 356Labs, който ще разкрие тайните за дизайн на завладяващи презентации.

Налага ти да се презентираш често, но не си дизайнер? Отлично! Продължавай да четеш...

На това събитие ще научиш и видиш как да прилагаш основните принципи при дизайна на слайдове. Така, още следващият път, когато ти се наложи да направиш презентация, вече ще си една крачка напред, защото ще имаш всички ресурси, които ти трябват, за да създадеш презентация, която ще те отличи.

"Твоите слайдове са твоята визитна картичка". Така ни каза наша близка от Италия, която е адвокат. И не, няма нужда да си дизайнер, за да направиш слайдове, с които да се отличиш от 99% от презентаторите по света!

Вход свободен.

Очакваме ви!

Борис е основател на 356labs – агенция, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения свързани с всичко около изкуството на презентирането. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Тази година става единствения български презентатор одобрен да говори на Microsoft Ignite – най – голямата световна конференция на Microsoft, посетена от над 25 000 души. Борис и 356labs работят с клиенти както от България, така и от държави като Словакия, Англия и Америка. Най – бързият начин да се свържете с него е Twitter, където пише под @BorisHristov, а личният му блог

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари