Директорът на училището на изчезналото момиче: Не децата тормозеха Ивана, а тя тях

1
Поведението на момичето е било смущаващо, твърдят от ръководството на школото
Поведението на момичето е било смущаващо, твърдят от ръководството на школото Снимка: NOVA

Поведението на момичето е било смущаващо, твърдят от ръководството на школото

Според ръководството на училището, в което учи издирваната 17-годишна Ивана от Дупница, тя има характер, различен от описвания в последните дни.

Не децата тормозеха Ивана, а бих казала, че тя, с поведението си, тормозеше тях. Нарушаваше учебния процес. В последно време употребяваше много енергийни напитки, безразборно. Внасяше ги отвън и ние си позволихме, когато я видим, да ѝ ги взимаме от ръцете”, заяви директорът на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии Виолета Стефанова – Савова.

Започна да ходи по-разголена. Напускаше самоволно часовете, влизаше в тези на други колеги. Това по принцип не го позволяваме. Тогава повиках майката, за да попитам има ли проблем с детето, защото се държи необичайно”, разказа още директорката.

По думите ѝ майката на Ивана отрекла да има промяна. Казала, че дъщеря ѝ вероятно е превъзбудена заради края на първия учебен срок. Савова предложила момичето да остане вкъщи и да посети лекар.

Тя разказа още, че телефоните на учениците в гимназията се събират, докато текат учебните занятия. „Но Ивана, за да може да си тръгне по-рано, си е оставила телефона. Не прави това за първи път, показа проверка в дневника. Разговаряхме с майката, че забелязваме, че поведението ѝ не е нормално. Тя отвърна, че са посетили лекар и момичето пие медикаменти”, обяснява още директорът, предава NOVA.

По думите ѝ класният ръководител се бил превърнала в бавачка на Ивана. „Не само тя, а абсолютно всички учители бяхме ангажирани с поведението на момичето. То въобще не е тормозено, напротив - лансирано е от страна на учители и ученици, завършва Савова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Аз
    За съжаление такива, като описаната от директорката ученичка, в днешните училища бол. С лопата да ги ринеш! Знаят,че нищо не можеш да им направиш и си разиграват коня както си искат! Учителя само мълчи и стиска зъби! За съжаление!!!!
  • -1
    1
    Някой
    Учите и доктор виновни ням .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари