Директорът на театър "Невена Коканова" подаде оставка

0
Валентин Балабанов е поддържал високо нивото в културната институция
Валентин Балабанов е поддържал високо нивото в културната институция Снимка: Валентин Балабанов / Facebook

Валентин Балабанов е поддържал високо нивото в културната институция

Директорът на дупнишкия театър "Невена Коканова" Валентин Балабанов е подал оставка, съобщиха от Общината, предаде БНР.

Заедно с известния актьор Светослав Пеев, който преди Балабанов беше директор, а след това - главен художествен ръководител, поддържаха високо ниво и творчески тонус сред местната театрална трупа, отбелязват от ръководството на града.

Не са ясни причините Балабанов, който е на щат и в Народния театър, да подаде оставка. Вероятно е заради административни трудности, намаления състав, сигурно и финансирането.

Все по-трудно било на колектива да издържи на многото проблеми - макар, че Общината се държала коректно и проявявала разбиране към трудностите на театъра, отбеляза зам.-кметът по духовните дейности и културата Валентина Караганова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари