Директорът на "Пирогов": Сагата със Сашко приключи успешно

0
Днес детето ще бъде изведено от реанимация, заяви д-р Валентин Димитров
Днес детето ще бъде изведено от реанимация, заяви д-р Валентин Димитров Снимка: БГНЕС

Днес детето ще бъде изведено от реанимация

"Сагата с детето приключи успешно". Това заяви директорът на болница "Пирогов" - д-р Валентин Димитров, предава NOVA. Два дни след намирането на изчезналия Александър от Перник неговото състояние е добро. "Няма наранявания или повреди, които да имат пряка опасност за живота му”, потвърди д-р Димитров.

С Александър ще работят психолози. Днес той ще бъде преведен от реанимация в нормална стая, след което предстои да бъде изписан.

“Как му се отразяват 8 дни в планината - зависи от много неща”, коментира шефът на “Пирогов”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари