Директорът на Дома за стари хора в Дреновец блъсна и уби жена на главния път в селото

2
Установено е наличие на алкохол в кръвта на шофьора
Установено е наличие на алкохол в кръвта на шофьора

Установено е наличие на алкохол в кръвта на шофьора

Жена е загинала, след като тази сутрин е била блъсната от кола на главния път в село Дреновец. От видинската прокуратура съобщиха, че е установено наличие на алкохол в кръвта на шофьора, предава БТА. Срещу него са повдигнати обвинения и е задържан за 72 часа, уточниха от обвинението.

Задържаният мъж е директор на Дома за стари хора в Дреновец, каза кметът на община Ружинци Александър Александров. Той разказа, че загиналата жена и мъжът, с когото тя от няколко години живеела на семейни начала, са работели като кравари във ферма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари