Динко Вълев излезе на свобода срещу гаранция от 5000 лева

1
На ямболския бизнесмен, станал известен като „ловец на мигранти”, са повдигнати две обвинения за хулиганство и принуда
На ямболския бизнесмен, станал известен като „ловец на мигранти”, са повдигнати две обвинения за хулиганство и принуда Снимка: БГНЕС

На ямболския бизнесмен, станал известен като „ловец на мигранти”, са повдигнати две обвинения за хулиганство и принуда

Районният съд в Несебър не е уважи искането на прокуратурата за най-тежката мярка „задържане под стража” и определи парична гаранция в размер на 5000 лева за Динко Вълев, предаде БГНЕС.

На ямболския бизнесмен, станал известен като „ловец на мигранти”, са повдигнати две обвинения за хулиганство и принуда. Причината е разпространен видеоклип в социалните мрежи, на който се вижда как той удря просещ мъж, представящ се за инвалид. Насилието се случва на входа на хипермаркет в с. Равда.

Държавното обвинение поиска най-тежката мярка, като изтъкна в съда, че Динко Вълев е влязъл в ролята на правоохранителните органи и е извършил брутална демонстрация срещу правовия ред в държавата. Защита му поиска той да бъде пуснат под гаранция заради здравословни проблеми. Ако бъде признат за виновен по първото обвинение, го грози до 2 години затвор и до 6 години за второто деяние.

На влизане в залата ямболският бизнесмен заяви, че е постъпил емоционално и дори предложи работа като пазач на мнимия просяк.

Съжалявам за постъпката си. Силно се възмутих, защото мамеше възрастни хора и малки деца му пускаха парички. Това ме накара да реагирам така. Съжалявам!”, заяви навлизане в съда Динко Вълев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    до 2
    и до живот да го вкарат ще си останеш същия завидлив цървул
  • 1
    2
    Баба Яга
    Колко още провинения трябва да направи , за да го вкарат малко " на сянка" , че много на сериозно се е взел ? Ама нали си плаща .......
  • 11
    1
    жалка държава
    жалка държава
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари