Димитър Стоянов: Комисията за контрол на СРС-тата няма да констатира незаконни разрешения за прилагането им!

0
Никой няма да провери мотивите, изложени в исканията на МВР и прокуратурата, заяви журналистът
Никой няма да провери мотивите, изложени в исканията на МВР и прокуратурата, заяви журналистът

Уверен съм, че Комисията за контрол на СРС-тата няма да констатира незаконни разрешения за прилагането им! Никой няма да провери мотивите, изложени в исканията на МВР и прокуратурата! А там е заровено кучето! Има ли фалшифицирани данни и доказателства в разрешенията ? А и #КОЙ ще проверява?

Илко Желязков се ползва с репутацията на доверено лице на Пеевски! Той ли ще констатира и опише евентуалните нередности?

Имало ли разследване срещу Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и десетки други по глава първа от НК? Аз зная няколко случая, в които хора, заподозрени, че финансират по някакъв начин протестите, бяха задържани. Веселин Денков е вече 9 месеца в ареста. Защото някой чул, че той май бил в едно ОПГ с Пифовете!

Само дето в ГЕРБ са убедени, че той е разнасял куфарите на Божков с милионите от Абу Даби! Онези за преврата! А то куфари няма! И милиони няма! Иначе в НПК пишело, че обвинителните актове и присъдите се градят върху доказателства, не върху твърдения! Ние ще плащаме, че ГЕРБ, погазвайки закона, мачка политически опоненти и заподозрени във връзки с лица, които твърдят, че са плащали подкупи на режима!

Категоричен съм, че Дучето и други футболни фенове са разследвани и задържани за тероризъм! Атанас Атанасов сигурно е подготвял атентат срещу Борисов, а? Явор Божанков на ваше място бих проверил дали са експлоатирани незаконни СРС-та по отношение на хора от БСП!

100% разрешенията на съда за прилагане на СРС са съобразени със закона, но съм уверен, че исканията са пълни с лъжи и вероятно фалшиви документи! Това ги прави незаконни!

Бойко Атанасов може да ви разкаже как се случват нещата! Той вече осъди прокуратурата за незаконно подслушване!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари