Димитър Рачков влиза в „Откраднат живот“

0
Популярният актьор ще разплете случая с малкия Коко, чийто образ е поверен именно на сина му
Популярният актьор ще разплете случая с малкия Коко, чийто образ е поверен именно на сина му Снимка: Нова телевизия

Утре вечер от 20.00 ч. по Нова телевизия популярният актьор и водещ Димитър Рачков ще прекрачи отделението на „Откраднат живот“, за да разплете случая с малкия Коко, чийто образ е поверен именно на сина му Рачков-младши.

Баща и син ще се съберат на снимачната площадка, за да продължат голямата тема за деца в приемни семейства в България, отговорността и моралния избор на обществото, предаде Дарик.

Тази седмица зрителите на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първите сцени на още едно семейство: Наум Шопов и майка му - актрисата Марияна Станишева. Зародилият се конфликт между Борис Тасев и неговата мащеха провокира актьорското семейство да скочи в чужди обувки и да излезе от обичайното общуване. „Играли сме заедно, когато съм бил доста малък. В съзнателните ми години е за първи път. В началото ми беше много трудно да се отпусна, въпреки че се снимам от месеци в сериала, а майка ми беше там от няколко часа“, споделя Наум, допълвайки, че конфликти може да има във всяко семейство, но не е имал спорове в такъв аспект. „Борис и неговата мащеха ще претърпят огромен конфликт, който ще разтърси и двамата. Тепърва зрителите ще научат каква е появата на героинята на Марияна“, разказва главният сценарист на продукция – Христина Апостолова. Екипът загатва, че в последните епизоди феновете ще видят изключително интересни и популярни лица от малкия и големия екран.

Каква е истината мистериозната дама и какво ще пожелае тя от Борис – ще разберете в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Възмездието“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Политик към избиратели, в едно планинско село:
- Какви проблеми имате?
- Ми... 2 основни:
- Първо имаме болница, но нямаме доктор...
- Момент...
Политикът, вдига мобилен телефон, говори две минути...
- Готово, проблемът е решен, а вторият проблем?
- Нямаме покритие за мобилните телефони!

Харесай Дунавмост във Фейсбук