Димитър Ковачевски: Усещането по време на преговорите с България беше, сякаш те режат с нож в корема

0
Аз искам да накарам гражданите с вдигната глава да седнат на голямата маса със защитена идентичност. И успяхме да го направим, каза премиерът на РСМ
Аз искам да накарам гражданите с вдигната глава да седнат на голямата маса със защитена идентичност. И успяхме да го направим, каза премиерът на РСМ Снимка: ТВ 24

Аз искам да накарам гражданите с вдигната глава да седнат на голямата маса със защитена идентичност. И успяхме да го направим, каза премиерът на РСМ

Ще бъда честен с вас, аз бях този, който участваше в преговорите с България с цел да започнем преговори с ЕС и споделях същото чувство, което имаха македонските граждани по отношение на публичния дискурс, на всички коментари и изявления, които достигнаха до нас. Усещането, което имах, е усещането, което имаха гражданите, когато се водеха преговорите, а и преди това, все едно някой те реже с нож в корема. Но в крайна сметка трябва да вземете решение, което засяга бъдещите поколения“, каза премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски в интервю за ТВ 24, предаде БТА.

По думите му разликата между него и лидерите на опозицията ВМРО-ДПМНЕ, Левица „и някои нови сателити около тях” е, че те искат да говорят за миналото, за да се усещат гражданите горди, „но горди да седят сами на малка маса". „Аз искам да накарам гражданите с вдигната глава да седнат на голямата маса със защитена идентичност. И успяхме да го направим”, каза Ковачевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари