Любомир Стефанов: Димитър Главчев не трябваше да оставя Калин Стоянов на поста му

0
По думите му над МВР „тегне сянка за огромна злоупотреба”
По думите му над МВР „тегне сянка за огромна злоупотреба” Видео: NOVA

По думите му над МВР „тегне сянка за огромна злоупотреба”

„Не мисля, че премиерът Димитър Главчев трябваше да остави вътрешния министър Калин Стоянов на поста му”. Това заяви политологът Любомир Стефанов в „Интервюто в Новините на NOVA”.

По думите му над МВР „тегне сянка за огромна злоупотреба”. „Оттук нататък инкриминирането на когото и да е ще бъде като тежест върху служебния премиер”, обясни политологът. Отговорността на Главчев е да застане зад всеки един от министрите, допълни той.

За ситуацията с разкритите снимки, на които главният секретар на МВР Живко Коцев позира с хора, обвинени за контрабанда, политологът заяви: „Тъкмо реших, че сме стигнали дъното, изведнъж се появява нова порция компромати”.

Стефанов е категоричен, че политиците трябва да предоставят политически продукт. „Легитимният избор се приема, не се оспорва. Депутатите може да имат чувства, но са изпратени там, за да правят политика с разум за цялата държава”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари