Димитър Главчев: Много се двоумях за министър Калин Стоянов

0
Оставката на главния секретар обаче наклонила везните към настоящия силов министър
Оставката на главния секретар обаче наклонила везните към настоящия силов министър Снимка: БГНЕС / Архив

Оставката на главния секретар обаче наклонила везните към настоящия силов министър

Номинираният за служебен премиер Димитър Главчев обясни, че най-трудното решение, за което се е двоумял най-много, е било за министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Оставката на професионалното ръководство на МВР в лицето на главния секретар обаче наклонила везните към настоящия силов министър.

„Представете си какво щеше да се случи, ако професионалното ръководство е в оставка и сменим и политическото в лицето на министъра – не мога да поема такъв риск”, подчерта Главчев. Той заяви, че най-важната задача на служебното правителство, която осъзнава напълно, е да организира честни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    до 1
    Тва пп-дбейците за улави ли ни имате?!? Значи нямаше проблем с Калин Стоянов, когато акаденков предложи за последно стария състав само с менкане на него и габриел, а сега има?!? Аде по-бързо се утичайте в канала, че лъжете колкото трима бойковци!
  • 2
    1
    Читател
    Г-н Главчев, К.С.е бил в списъкът ти преди да си го показал пред журналистите,така че,ти не си имал време дори да се подвоумиш. Знаейки мнението на синдикатите във ведомството,ти отиде на крака при тях,да ти кажат какво мислят, с което да се застраховаш пред широката общественост. Мислещите хора, които следят отблизо политическите процеси у нас,са улеснени когато трябва да изразят мнението си, по въпроси свързани със силовите министерства в държавата ни.Те прекрасно знаят,че К.С. е предложение на ГЕРБ-ДПС за поста вътрешен министър в кабинета "Главчев"!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари