Димитър Ганев: Вероятността да ходим на избори е огромна, но всичко е „предпоследно”

0
<iframe src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=c53defe078&amp;autoplay=1&amp;stopframes=1" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen=""></iframe>
<iframe src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=c53defe078&amp;autoplay=1&amp;stopframes=1" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen=""></iframe> Видео: NOVA

В последните седмици живеем в брифингова демокрация, поясни Светлин Тачев

В ефира на „На Фокус” по NOVA политолозите Димитър Ганев и Светлин Тачев коментираха последните събития около политическата обстановка у нас. В неделя следобед Мария Габриел обяви, че ще оттегли кандидатурата си за министър-председател на България.

Към този етап сме най-близко до предсрочни парламентарни избори. Това е видно и от позицията на Мария Габриел, и от позицията, която излезе в последствие на Делян Пеевски - че няма да подкрепи мандат на ПП-ДБ и трети мандат. Но въпреки това нека направим някаква уговорка предвид непрекъснатите обрати на 180 градуси през последните няколко седмици. Може и това да се окаже така. Утре ще получим отговор”, заяви Ганев. По думите му без подкрепата на ГЕРБ-СДС и ДПС няма как да има кабинет.

Според Тачев преговорите са прекъснати заради спора около поста за вътрешен министър. „ПП-ДБ са искали смяната на Калин Стоянов и това е взривило разговорите. В последните седмици живеем в брифингова демокрация”, поясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари