Димитър Димитров остава управител на болницата в Бяла

1
Той се е класирал на първо място след конкурс за длъжността
Той се е класирал на първо място след конкурс за длъжността Снимка: Фейсбук

Той се е класирал на първо място след конкурс за длъжността

Димитър Димитров остава управител на МБАЛ „Юлия Вревска“ - Бяла за още пет години, реши Общинският съвет в Бяла.

След обявения конкурс, комисията предложи на съветниците да одобрят класирания на първо място кандидат, който е получил резултат „Отличен 6,00“, информира Русе Медиа.

С решението си Общинският съвет определя основно месечно възнаграждение на избрания управител в размер на 230% от средното брутно възнаграждение в дружеството, което се изчислява ежемесечно.

Димитър Димитров пое ръководството на МБАЛ „Юлия Вревска“ в края на 2020 г. Преди това той бе началник на Медико-информационния отдел в болницата, но след кончината на управителя д-р Ботьо Ботев съветниците избраха Димитър Димитров за прокурист. През октомври 2022 г. той стана временно изпълняващ длъжността управител до провеждането на конкурс, а сега вече е титуляр на поста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Стоян
    Боклуците престъпни на ГЕРБ,нали в бяла ги обичате????
  • 8
    1
    Петя Николова
    Тоя с ръцете в джобовете, какво гледа, като нито е влизал в болница, нито има един ден трудов стаж, че и оценки ще дава. Какво знае той за болницата в Бяла ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари