"Диагонална" пешеходна пътека озадачава бургазлии

0
Диагонално начертана на пътя пешеходна пътека хвърли в шах стотици жителите на най-големия жилищен комплекс в Бургас – „Меден рудник”
Диагонално начертана на пътя пешеходна пътека хвърли в шах стотици жителите на най-големия жилищен комплекс в Бургас – „Меден рудник” Снимка: Флагман

Те хората така или иначе по този начин пресичат, сега вече ще са легални пешеходци, шегуват се хора от комплекса

Диагонално начертана на пътя пешеходна пътека хвърли в шах стотици жителите на най-големия жилищен комплекс в Бургас – „Меден рудник”. Зебрата се намира на вход/изхода на ОДЗ „Морска звезда” откъм бл. 47 и нямаше да направи впечатление на мнозина, ако на нея нямаше нарисувани с шаблони надписи „Погледни” със стрелка, сочеща към нищото, пише Флагман. 

Пешеходната пътека е разположена точно пред входната врата на детската градина и вместо да минава перпеникулярно на широката не повече от 6-7 метра улица, тя минава по изключително странен начин, като така дължината ѝ се увеличава поне двойно.

„Има сложени и релефни плочки за незрящи, което е абсурдно. Как да разберат те, че не се минава направо, а настрани?

„Това вече е иновация! Не болардите, които се прибират в земята с дистанционно”

„Те хората така или иначе по този начин пресичат, вече ще са легални пешеходци

Това са само част от коментарите на хора под снимките на зебрата, които днес бяха публикувани в мрежата, въпреки че пешеходната пътека на това място е нарисувана по този начин от поне 2 години, показа проверка на Флагман.БГ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари