Деян Николов: Мигранти са нападнали деца в София

0
Общинският съветник от "Възраждане" разкри подробности за инцидента в навечерието на 8 март
Общинският съветник от "Възраждане" разкри подробности за инцидента в навечерието на 8 март Снимка: БТА

От СДВР съобщиха, че до момента не е постъпвал сигнал за подобен инцидент

Темата със сигурността в София отново е на дневен ред. Вчера вечерта, в навечерието на 8 март, деца на видима възраст около 12-14 години са били нападнати от мигранти в центъра на София, каза общинският съветник от "Възраждане" Деян Николов на пресконференция в сградата на Столична община.

По думите на Николов момиче е било нападнато и обиждано от мигранти, вследствие на което три момчета се опитват да ѝ помогнат. Нападението е извършено от 11 мигранти, които пребиват едно от притеклите се на помощ момчета, каза общинският съветник. "По данни, които имаме, това е приятелят ѝ", допълни още той, предаде БТА.

Николов заяви, че Столичният общински съвет (СОС) и кметът на София Васил Терзиев трябва да вземат отношение. "Ние ще внесем искане за свикване на извънредна сесия на СОС, в която да се разгледа въпросът със сигурността в София", посочи още общинският съветник. Той допълни, че ще поискат среща и с кмета на София, с министъра на вътрешните работи, от който ще поискат двойно увеличаване на патрулите, както и с директора на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), от който ще поискат съдействие за решаване на проблема.

От СДВР съобщиха, че до момента не е постъпвал сигнал за подобен инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    до 10
    Не бе. Ние сме от руските хакери дето избягахме на запад, както каза №6. А ти цяла нощ ли остави скрипта да ти направи тези минуси. Айде нямаше нужда! Пести си тока, че ще излезе скоро сметката за февруари!
  • -9213
    10
    до 9
    вие явно сте от най-долния ешалон на руските хакери, тези които са останали на служба при Путлер :D
  • 7560
    9
    до 6 и 2
    Ало, ало! Ние сме от руските хакери. Имаме съобщение за тези дето пускат ботовете: 🖕🏻
  • -8806
    8
    Браво Тройка
    Яко кефиш как ч0каш тъпите руZZшлямски тролчета! Давай само така! Газ пикаят от яд и злоба! ;)))
  • -9206
    7
    до 5
    Ироничното е, че описания от теб "профил" съвпада перфектно с всички русофили които познавам, но пък е точна противоположност на "профила" на русофобите :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари