Дея надигра Дунав с 3:0

0
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) постигнаха 15-а победа в първенството при мъжете - Супер Волей
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) постигнаха 15-а победа в първенството при мъжете - Супер Волей

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) постигнаха 15-а победа в първенството при мъжете - Супер Волей

Воденият от Венцислав Симеонов тим надигра Дунав (Русе) с 3:0 (25:22, 25:18, 25:17) в мач от 20-и кръг, изигран в морския град. Бургаският тим надделя за втори път над противника с категоричен резултат, след като стори това и в десети кръг, съобщи BGvolleyball.com.

Дея е на петата позиция във временното класиране с 44 точки (15 победи, 5 загуби), Дунав е девети с 25 точки (8 победи, 12 загуби).

Русенци диктуваха положението от самото начало, като до средата преднината им бе стабилна. Съперникът се доближи на точка-две, но след грешки на момчетата на Пламен Христов резултатът бе изравнен. Дея успя да пречупи гостите и да обърне, спечелвайки частта след 25:22.

Дунав имаше силни моменти и във втората част, но домакините отново ги надиграха и поведоха.

Третият гейм бе изцяло под диктовката на момчетата на Венцислав Симеонов, които записаха чист успех.

Най-резултатен бе Георги Петров с 21 точки (2 аса, 1 блокада), с 15 точки се разписа Тодор Вълчев (1 ас). За съперника капитанът Ангел Павлов бе единственият с двуцифрен актив - 10 точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари