Девет души загинаха при пътни произшествия през изминалото денонощие

0

25 са ранените

Общо 17 пътни произшествия със загинали и ранени са станали в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. Ранени са 25, девет души са загинали.

В София са регистрирани 15 леки и едно тежко произшествие, има двама ранени.

От началото на месец май в България са станали 117 пътно-траснпортни произшествия, при които 140 човека са пострадали, а 14 са загубили живота си.

Първи снимки показват трагедията със загинали младежи във Видин

Ексклузивни кадри показват тежката катастрофа, която отне живота на младежи във Видин.

Според първоначалните данни 23-годишен видинчанин, шофирайки с несъобразена скорост лек автомобил "Мерцедес", напуснал пътното платно, вдясно по посока на движението, и се блъснал в стълб.

На място са загинали шофьорът и 19-годишен младеж, пътувал на предната седалка. В болница е настанен друг 19-годишен видинчанин, пътувал на задната седалка.

Колата е била размазана от силата на удара. За силата на удара свидетелстват и щетите по автомобила, отбелязва GlasNews.

Трагедията стана вечерта на 6 май. В 23:38 часа в полицията постъпил сигнал за инцидента във Видин, който се разиграл на бул. "Панония" в посока изхода на областния град (Северна промишлена зона).

Извършен е оглед на местопроизшествието. Разследването продължава в рамките на образувано по случая досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    селянин
    Бройката на загиналите в Украйна е същата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари