Деца организират благотворителен концерт в помощ на Дамян

0
Деца организират благотворителен концерт в помощ на Дамян

Благотворителен концерт в помощ за 9-годишния Дамян Георгиев от Русе организират Сдружение “Център Динамика” и Сдружение “Северно Сияние”, пише "Дарик". Момчето премина първата част от лечението си в Турция, където беше подложено на лъче- и химиотерапия в истанбулската болница „Аджъбадем”. Очаква се в началото на месец март третокласникът и семейството му отново да отпътуват за Турция, където ще бъде подложен на шестмесечен курс по химиотерапия.

Доброволци от Сдружение “Център Динамика”, на възраст 15-19 години, привличат свои връстници към каузата и помагат за изработването и разпространението на поканите за концерта сред своите близки, роднини и приятели. Те показват своята съпричастност и заявяват активната си гражданска позиция в подкрепа на семейството на момчето.

Талантливи деца ще излязат на сцената в зала “Русе”, за да подкрепят Дамян в следоперативното му лечение.

В концерта ще участват изпълнители от Вокално студио за поп и джаз “Иконoмов” – Русе, ученици от НУИ “Проф. Веселин Стоянов” – Русе със специалности “Ударни инструменти”, “Класическа китара”, “Пиано”, “Класически танци”, както и клуб по спортни танци “Настроение”.

Музикалният спектакъл ще се проведе на 10 март от 18.00 часа в зала “Русе”. Входът е с благотворителни покани на цена от 5 лв. Залата е осигурена със съдействието на Сдружение – ОПЛ - Русе. Медиен партньор на концерта е Дарик радио. Желаещи да закупят покани могат да се обадят на тел: 082/ 830 158.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари