Детският отбор на Локомотив заминава на турнир в Румъния

0
Там възпитаниците на треньора Огнян Брайнов ще срещнат отбори на връстниците си от някои от най-силните школи в северната ни съседка
Там възпитаниците на треньора Огнян Брайнов ще срещнат отбори на връстниците си от някои от най-силните школи в северната ни съседка

Детският отбор на Локомотив (Русе), родени 2005 г., заминава за участие в турнира „Enjoy Sports Winter Cup” в румънския град Брашов.

Там възпитаниците на треньора Огнян Брайнов ще срещнат отбори на връстниците си от някои от най-силните школи в северната ни съседка, сред които и тази на легендарния бивш футболист Георге Хаджи.

Формацията на „железничарите“ /родени 2005 г./ попадна в предварителна група „А“ заедно с отборите на „Академия Хаджи“, Киндер (Търговище, Румъния), школата на „Бенфика“ от Букурещ и тимът на „Брашов Галбен“. Турнирът, в който взимат участие 20 отбора, се провежда на закрито, като мачовете ще се играят на 17, 18 и 19 февруари.

Преди седмица участие в същия турнир записа и детският тим на Локомотив (Русе), родени 2007 г., с треньор Калоян Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари