Детски балон избухна и рани мъж в Казанлък

0
Огнени кълба, разтопили късите панталони на потърпевшия
Огнени кълба, разтопили късите панталони на потърпевшия

Огнени кълба разтопили късите панталони на потърпевшия

Семейство от Казанлък купува детски балон за дъщеря си, който впоследствие остава на терасата в дома им. Когато огън от цигара пада върху него, той избухва и сериозно ранява бащата на момичето.

„Купихме балона от центъра на града. Дъщеря ни си игра с него, всичко беше нормално. Балонът стоя три седмици залепнал на тавана”, разказа Красимира - съпругата на пострадалия, предаде NOVA.

„Балонът беше спаднал и го изкарах на терасата. Почти нямаше нищо в него. Запалих цигара, огънчето падна върху балона и последваха три гръма. Огнени кълба, разтопиха ми се късите панталони”, посочи потърпевшият.

Родителите предполагат, че балонът е бил пълен с газ, много по-евтин от хелия, например водород или метан. „Ужасявам се, че на мястото на мъжа ми можеше да бъде детето”, каза майката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари