Детска градина "Червената шапчица" празнува рожден ден

0

Днес, ДГ „Червената шапчица“ отбелязва своя 40-и рожден ден.

На празника в двора на детското заведение присъства г-жа Ирена Петрова – директор на дирекция „Култура и образование“, г-н Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт“, г-жа Пенка Димитрова - първата директорка на детската градина, г-жа Росица Георгиева – общински съветник и представител на Инспектората по образование, гости и всички деца от градината.

Г-жа Теменужка Тодорова – директор на ДГ „Червената шапчица“ отправи специални поздравления към всички присъстващи и им пожела да продължават да се грижат всеотдайно за децата от детската градина.

Ирена Петрова поднесе поздравителен адрес на директорката от името на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов. „Пожелавам здраве, много вдъхновение на целия екип на ДГ „Червената шапчица“, а на децата да останат такива през целия си живот“, допълни г-жа Петрова.

Малчуганите имаха специално подготвена празнична програма от песни и стихотворения, а накрая имаше и вкусна торта, с която възпитаниците на градината ще се подсладят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари