Деца увиснаха от покрива на 16-етажен блок в Пловдив

0
Нов вид опасно селфи, полицията започна разследване
Нов вид опасно селфи, полицията започна разследване Видео: NOVA

Нов вид опасно селфи.

Деца от Пловдив увиснаха от покрива на 16-етажен блок, за да си направят екстремни клипчета. Любителското видео, което взриви социалните мрежи стигна и до полицията. По случая започна разследване.

Покривът на 16 етажна жилищна сграда в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Предизвикателството да се качат на блока приели пет момчета на възраст между 12 и 14 –години.

Вратата към покрива е заключена. За това децата се промушват през метални решетки, след което прескачат парапет и вече са на покрива. След това се качват върху комините, за да се снимат. За още повече адреналин едно от момчетата дори увисва от покрива на блока. После младежите започват да хвърлят различни предмети от покрива.

Опасното забавление продължило около 10 минути, но само един мъж от блока ги забелязал и им направил забележка. Момчетата от клипа не живеят в блока. Не е ясно как са влезли, тъй като входната врата се отваря с чип, а подстъпите към покрива са заключени.

Психологът Веселин Герев казва, че стряскащото в случая е възрастта на децата. Правели го, за да се доказват.

Т.е. за тези деца авторитети са тези, които имат асоциално поведение и тези, които правят екстремни луди неща. Дори в клипа едно от децата казва луд ли съм, луд ли съм и  всички казват, да много си луд, което предизвиква една така бурна еуфория”, каза той.

Полицията вече е разпознала децата от клипа. 

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари