Деца от Караманово се веселиха на сладоледено парти

2

Сладоледено парти събра повече от 50 деца в двора на местното училище в Караманово

В един от най-горещите летни дни срещата премина под мотото „Вкусната история на сладоледа“. В различните инициативи, свързани със замразената вкуснотия, се включиха не само местно малчугани, но и деца, пристигнали в селото за лятната ваканция при баба и дядо. Съвсем естествено е, че организаторите проведоха веселите надпревари в сутрешните часове, за да избегнат палещите слънчеви лъчи.

В двора на училището се носеше радостна детска глъч, а развлекателните игри и забавления доминираха в продължение на няколко часа. Темата „Ваканция“ не беше изненада за никого и участниците се впуснаха в надпреварата да изразят преживяванията си с рисунка на асфалт. Децата търсиха и подходящи букви, за да подредят най-дългата дума, а след това откриваха двойки емоджита.

Кулминацията на партито настъпи с появата на сладоледа. Всички се насладиха на едно от любимите ястия през лятото. Докато си ближеха сладоледите, малчуганите с интерес изслушаха една приказка и се запознаха с историята на сладоледа от появата му до наши дни. Всички си тръгнаха радостни и доволни като останаха с надежда за нови срещи и приятни изненади през оставащите летни ваканционни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари