Детето, премазано от трактор, е единствено в семейството

0

Храбрино почерня! Такава трагедия не се е случвала. Много е страшно и много е жалко 9-годишно дете да загине по този нелеп начин. Жалко за детенцето.

Това коментира по повод трагедията кметът на Храбрино Ангел Чобанов, предаде БЛИЦ.

Вчера момченце загина, след като е управлявало УТВ трактор. Местните разказаха, че вчера бащата на Красимир – Златко Караджов, го закарал на разходка край реката на територията на ловно стопанство „Тъмраш” с личния си автомобил. Никой не знае до момента защо и как детето е подкарало трактора и чия собственост е той.
 
Предполага се, че може би бащата и синът са видели познати, които са им предоставили тежкото возило. На ляв завой момченцето е загубило контрол, обърнало се е с трактора и е било затиснато от него. Картината е била страшна – главата на детето е била откъсната и се е крепяла само на кожата.
 
Малкият веднага е бил откаран с превозно средство близо до борсата в село Първенец, където е чакала линейка. Лекарите обаче само са констатирали смъртта на Красимир.
 
През септември детето е щяло да навърши 10 години и е щяло да започне да учи в 4 клас.
 
Красимир е единственото чедо на семейството. Бащата Златко Караджов работи като пазач в разсадник в село Царацово, а майката Светла – като продавачка в пловдивски магазин.
 
Днес на погребението е имало страшно много хора, лелята е припаднала, пристигнали са линейки. Родителите и роднините отказват да приемат факта, че малкото им слънчице вече го няма, разказаха през сълзи и потрес местни хора от Храбрино.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари