ДесиСлава: Рачков ме умори от смях

0
Певицата сподели за участието си в шоуто "С Рачков всичко е възможно"
Певицата сподели за участието си в шоуто "С Рачков всичко е възможно" Снимка: Facebook / Desi Slava

Певицата сподели за участието си в шоуто "С Рачков всичко е възможно"

"Интуицията ми е силна, тъй като съм зодия риби и рядко ме лъже. Когато съм слушала разума си, повечето пъти съм грешила" - признава чалга дивата ДесиСлава в предаването "На кафе".. "Водя война с разума и сърцето, но не съм в постоянно в нея. Опитвам винаги да бъда по-добра версия на себе си."

Певицата споделя какво е било преживяването ѝ след шоуто "С Рачков всичко е възможно", където беше гост, пише България днес.

"Беше забавно и не исках да свършват разговорите и игрите, уморих се единствено от смях" - допълва тя.

"Като бях малка, бях по-педантична и сега малко съм така, но то не е на всяка цена. Дразнех се и се нервирах много, като нещо не ми харесваше." разкрива Деси.

Попфолк певицата не пропусна да каже какво ѝ предстои. "Иска ми се да се обърна към народната музика и да направя фолклорен албум. Дължа го на почитателите ми, които ме харесват като народна певица. Накарах ги дълго да чакат и се работи по него."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари