Десислава Иванчева: Сигналът на Йордан Бонев е долна лъжа

0
Спрете вече със зле скалъпените театрални сценарии и постановки
Спрете вече със зле скалъпените театрални сценарии и постановки

Сигналът на Йордан Бонев е долна лъжа, искат да ме компрометират преди изборите, твърди екскметицата.

Бившата кметица на столичния район „МладостДесислава Иванчева изпрати гневно писмо до медиите, в което ги обвини за тиражирането на скалъпени лъжи по неин адрес.

Става въпрос за огласената от Йордан Бонев версия, че осъдената за подкуп екскметица организира платени протести срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, които трябва да прераснат в метеж срещу правителството.

Бонев приложи към сигнала си, който днес беше внесен в прокуратурата, клип и заснети тайни чатове с кореспонденция между Иванчева и осъдения за наркотрафик Венцислав Ангелов-Чикагото.

Сигналът срещу мен, че участвам в преврат срещу правителството и главния прокурор, е фалшив и цели да ме компрометира преди старта на предизборната кампания”, твърди Иванчева, която се кандидатира за столичен кмет.

И продължава: „Категорично заявявам, че изнесената в някои медии информация, че заедно със Сдружение "Боец", БиволЪ, Иво Прокопиев, ПП "Да, България" и други съм участвала в сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, описана в сигнал на Йордан Бонев, е долна лъжа и нов опит да бъда набедена, което е престъпно деяние по Наказателния кодекс (чл. 286 НК) и, за което ще сезирам компетентните институции!”.

Според Иванчева Бонев, който е син на Венци Чикагото, е направил елементарен гаф със скрийншотите, като е писал от фалшив профил. „моят профил е с двойно „SS" – DeSSislava Ivancheva, неговият – DeSislava Ivancheva”, разяснява екскметицата.

Тя твърди, че става въпрос за елементарен сценарий срещу неудобни хора, борещи се със статуквото, „събрани в една кална историйка, родена от болен мозък, пусната един час преди голям протест”.

Спрете вече със зле скалъпените театрални сценарии и постановки, апелира още Иванчева, която твърди, че не крие ангажирането си с протестите срещу сегашното управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари