Десислава Иванчева също влиза в битката за кмет на София

0
Продължаваме битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, обяви отстраненият кмет на Младост
Продължаваме битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, обяви отстраненият кмет на Младост

Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева обяви своята кандидатура за кметското кресло на София.

Тя използва за целта социалната мрежа Фейсбук.

Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в състезанието за кмет на Младост. За целта двете поискаха гражданска подкрепа, за да бъдат събрани необходимите подписи за регистрация в ЦИК.

Те ще бъдат събирани още от днес 04.09.2019г, а първите два събирателни пункта са съответно:1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.

2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.

Публикуваме без редакторска намеса съобщението за кандидатурата:

"Мили приятели,

НЕпослушни българи,Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки изминал ден и ни принуждава да търсим гражданска промяна отвътре – от общините, от парламента.Ние двете „НЕпослушни” въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост. Имаме само няколко дни да съберем 2 500 подписа, за да се регистрираме в ЦИК. Още от днес 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта:1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.

2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.Продължаваме и следващите дни на същите локации, в същите часове, ако днес не успеете!За целта ще ни е нужна Вашата СПЕШНА подкрепа, чрез вашия подпис, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари