Десислава Атанасова: Вотът на българите е ясен - повече от 10 години сме във властта

1
Почти винаги сме печелили
Почти винаги сме печелили

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че най-важният закон през този сезон е бюджетът.

"Надявам се, че опитът ни от провеждане на различни кампания е показал, че тона взема различни висоти, но пък за българските граждани е важно да има коректен диалог и защита на различни тези", заяви Атанасова пред ПИК.

На въпрос за посещението на Румен Радев, Атанасова заяви, че е приятно изненадана от присъствието на президента, но допълни че е жалко, че от 2017 откакто положи клетва. "Тонът му трябва да е различен от първата му реч. Отношението на президента към Народното събрание и останалите власти не отговаря на поста му. Често се ползват всякакви трибуни да се търси конфронтация да се търси упрек към управляващото мнозинство", заяви Атанасова.

За ветата, които постоянно налага, депутатката от ГЕРБ заяви, че това е негово право и го определи като нормална конституционна практика. За кандидатурата на Манолова, Атанасова заяви, че това е било очаквано. "Почти винаги сме печелили и никога не ни е било страх, партията е била в кондиция и вотът на българските граждани е ясен - повече от 10 години сме в изпълнителната и законодателната власт", допълни още Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари