Десислава Атанасова: „Продължаваме Промяната“ поискаха отново да обсъдим нашата управленска програма

0
Можем да направим втори кръг разговори, заяви депутатката
Можем да направим втори кръг разговори, заяви депутатката Снимка: Теодора Цанева / БТА

Можем да направим втори кръг разговори, заяви депутатката

"Със сценаристи не сме говорили за сценарий за правителство, конструкция и подкрепа." Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, коментирайки резултатите от срещата на групата с представители на „Има такъв народ“ (ИТН).

"Обсъдихме всички възможности за работа по темите, които касаят бъдещето на България – бюджет, Шенген, еврозона и секторни политики. Убедихме се, че е по-важно първо да постигнем някакво съгласие по приоритети, а след това, ако виждаме, че се върви в посока на това да събираме подкрепа, тогава да водим лидерски разговори по другите теми“, посочи Атанасова, цитирана от БТА.

Тя припомни, че утре предстои и последният от разговорите на първата политическа сила, който ще бъде с представители на парламентарната група на „Възраждане“.

Продължаваме Промяната“ поискаха отново да обсъдим нашата управленска програма. Можем да направим втори кръг разговори, но им даваме известен срок все още да помислят“, съобщи още Атанасова. „Очаквам може би след час да ни кажат дали искат среща по нашата управленска програма или вече преминаваме към втория етап от разговорите за конструкция на правителството и всички варианти, които има пред нас – правителство на малцинството или споделяне на отговорността. И днес нашият лидер каза какви са възможностите, последната е предсрочни избори“, допълни тя.

Десислава Атанасова посочи, че управленската програма на ГЕРБ-СДС е публично оповестена и достъпна за всеки, който иска да се запознае с нея, както и че от формацията търсят единствено начин България да има редовно правителство.

Освен с ИТН, от ГЕРБ-СДС проведоха разговори днес с представители на ДПС и "БСП за България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари