Десислава Атанасова: ПП са аматьори, които е време да си тръгват

0
Днес ГЕРБ-СДС и БСП внасят предложенията си за промените в Изборния кодекс
Днес ГЕРБ-СДС и БСП внасят предложенията си за промените в Изборния кодекс Снимка: БНТ

Днес ГЕРБ-СДС и БСП внасят предложенията си за промените в Изборния кодекс

"Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват депутати", каза в "Денят започва" по БНТ, Десислава Атанасова от ГЕРБ.

"Това, едно правителство и неговото оцеляване да е въпрос на дилърство в парламента, ми се струва върхът на безобразието, което може да се случи в политическия живот", каза тя. Нарече ПП "аматьори, които е време да си тръгват".

"Като депутати сме поели ангажименти към избирателите и партиите и тези заявления по време на парламентарните избори, в момента не се изпълняват. Много е странно 6 месеца да ни управлява правителство, което не показа никаква управленска програма. То падна заради провала във финансовата политика и да се издига кандидат за министър-председател - именно основният виновникът за този провал и тепърва да се представят управленски приоритети за 6 месеца - това е недопустимо в българския политически живот и тотална загуба на доверие у избирателите", каза Атанасова.

ПГ на ГЕРБ не участва в разговори за купуване на депутати, уточни тя, но призна, че поне двама депутати от ГЕРБ са били търсен преди вота на недоверие. Сега депутати от ГЕРБ-СДС не са търсени.

"В момента нашите депутати е сигурно, че ще гласуват против правителството и всички изпълнители на тази поръчка за осигуряване на кворум са наясно, че в ПГ на ГЕРБ пробив няма да има и затова не опитват", каза Атанасова.

"Днес ГЕРБ-СДС и БСП внасят предложенията си за промените в Изборния кодекс", уточни още тя.

"Причината е Изборният кодекс отново да влезе в зала е, че на последните избори сме имали най-ниска избирателна активност", смята Атанасова.

На въпрос защо ГЕРБ ще отхвърлят втория мандат за съставяне на кабинет тя каза:

"Защото разчитаме значите на обществото и общественото доверие на последните избори беше дало своята подкрепа към ПП. Те имаха моралното призвание да съставят правителство, да опитат да управляват. Очевидно е, че не могат. Аматьори, които е време да си тръгват".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Точно така...
    А ти Дуловска Пу..о освен, че си Проста, ами си и миризлива /така казват шофьорите от НСО/. Така, че мийте я тази вашата п....
  • 9
    5
    Маринов
    Русенци от 19-МИР,това нещо трябва да избирате,като му дойде времето.Побеснялата за власт дуловска "демократка",нарича аматьори едни млади, образовани българи,говорещи на по 4-5 езика,решили да сложат държавата ни на нови релси,път който ще ни отведе при нормалните европейски държави.Тези огладнели хиени,не дадоха възможност правителството на К.Петков да диша.В комбинация с една отиваща си предателска партия ,тези "събориха" последователно шефа на НС и правителството, дошло на власт с вота на българските избиратели.
  • 18
    4
    Професионалистката
    Аматьори са ПП, подскрепям я с две ръце другарката Деса. Ако не бяха аматьори, отдавна другарката Деса щеше да се радва на ласки в затвора в Сливен. Само да обясни, другарката Деса, като толкова много знае и е професионалистка, какво се случва с елтехника и баща на мис БИКИНИ - Георги Йовчев, който успял някак да спастри 5 МИЛИОНА ЕВРО и да осигури на дъщеря си луксосен бутик в центъра на Барселона и луксозно къщенце пак на престижен район в подножието на Тибидабо / последното не е град в Тринидат и Тобаго, а хълм над Барселона, висок петстотин метра и откриващ прекрасна гледка към Средиземно море /? Обясни ни само това, другарко Деса, като професионалист. Другото там еврофондове, магистрали и тем подобни ще обясняваш на следващите след ПП явно.
  • 27
    3
    Любезна
    А вие сте професионалисти в отклоняването (краденето) на средства от държавния бюджет и некачественото строителство. Млади са, ще придобият опит...
  • 26
    2
    daskal
    Права е, защото говори за фелацио. Вие какво си помислихте?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари