Десислава Атанасова: Когато чух за посещението на Петков в Киев, помислих, че е лексикална бъркотия

2
Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорична е тя
Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорична е тя Снимка: БНТ

"Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго."

Така председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира в "Денят започва" с Георги Любенов по БНТ обявеното посещение на българска правителствена делегация в Киев.

Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорична е тя.

"Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които "Джемкорп", с която правителството подписа меморандум", подчерта Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите.

Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере, попита тя риторично.

"100 дни са напълно достатъчни, за да разберат българите, че това правителство е най-слабото в историята на България, категорична е Атанасова. ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да подкрепя управляващата коалиция", допълни тя.

Според нея, наблюдаваме "партийно обладаване" на постове и "разпределяне на баницата".

Атанасова коментира още, че в "Продължаваме промяната" няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са "двете страни на една монета".

Фискалният резерв удари дъното - 4,7 млрд., допълни тя.

По темата дали България трябва да изпрати оръжия в Украйна, тя коментира:

Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали именно от евроатлантическата ориентация и подкрепата за ЕС от нашите избиратели. Правителството за пореден път демонстрира своята безпомощност, заради противоречията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в парламента да не е предизвикало трусове.

"Изчегъртаха ГЕРБ, но не само. Те рязко нарушават Конституцията", подчерта Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Мунчо
    Гадна простакеса.
  • 6
    4
    българин
    Не съм фен на Д.Атанасова и на ГЕРБ, но за Кирил Петков, в момента премиер на Родината, в случая е права.
  • 6
    3
    Нека
    Нека да бъде достоен български представител в делегацията ни в Украйна. Без бронежилетка...
  • 6
    2
    darkaveng
    От кога Украйна е член на ЕС и НАТО? Или аз може би не съм разбрал! Де гиди национални предатели ниедни недоклатени!
  • 12
    1
    Деливерски
    Русенци прекрасно познават речника на Атанасова,но тя за да бъде по интересна за публиката,ползва услугите на компютъра,за да вмъкне някоя купешка дума,белки я помислят за умна и интелигентна.Плаченето на чужд гроб,не е прието по ред причини.Госпожата умишлено забравя,че все още страшната болест Ковид,не си е тръгнала."Комшийката" Македония,желае на всяка цена да стане член на ЕС,искайки подкрепата на българите,които същевременно ненавижда.Днес сме свидетели на войната в Украйна.Всичко това събрано на куп,постави правителството пред страхотно изпитание.Атанасова от трибуната на НС е говорила,колко конструктивна и полезна за управляващите ще е опозицията в лицето на ПП-ГЕРБ.Четвърти месец,тя не спря да напада персонално премиерът и хората от неговият екип.Кой е прав,кой е изкривен,ще кажат българите по време на предсрочните избори,когато и да са те.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари