Десислава Атанасова: Готови сме да не номиниране повече Желязков, ако това би решило проблема

0
реме е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме в тежка конституционна криза, заяви депутатът от ГЕРБ
реме е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме в тежка конституционна криза, заяви депутатът от ГЕРБ Снимка: БГНЕС

Трябва да направим нашето решение днес, то трябва да е мъдро и осъзнато, категорична е тя

"Време е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме в тежка конституционна криза. Всички теми, които предстоят пред българските граждани, трябва да получат своето адекватно решение тук."

Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ след поредното неуспешно гласуване за избор на председател на НС, предаде Novini.bg.

Преди да са обявени парламентарни групи, не може да започне и процедура по връчване на мандатите. Трябва да направим нашето решение днес, то трябва да е мъдро и осъзнато”, категорична е тя.

Тя припомни, че председателят се избира дори преди формално да са формирани и обявени парламентарните групи: „Знаете, съществуват възможности няколко партии да се обединят в обща група и да разместят пасианса в парламента.”

Преди 32 години е решено изборът на председател да не е залог за бъдещо управление, а за мъдрости и единение. Надявам се да постигнем това и да намерим консенсус да застанем всички 240 от нас”, допълни тя.

Готови сме да не номинираме повече нашия кандидат, ако това би развързало този възел”, заяви още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Търтей
    Стига сте ни плашили със снимките на Деса! Не е поносима гледката на това изкривено, озъбено лице, което изобразява духовните и интелектуални възможности на госпожата. Страх ме е да отворя сайта вече.
  • 5
    3
    daskal
    Фаворизирането на Десислава Атанасова показва безпомощността и изчерпването на ГЕРБ.
  • 11
    2
    Ходите ПЕША !
    Като не изберат председател и правителство , няма Мерцедеси , няма БМВ ! Навремето кърджалийската шефка на Парламента беше казала да : ХОДИТЕ ПЕША БЕ !
  • 11
    1
    Stanko
    Преди време тиквата ви беше казал, че "магаре да беше издигнал - пак щеше да стане президент". Сега обаче нещата са други - и магаре да питате - пак ще ви каже, че чеп за зеле не става от вас - гербаджий долни и мръсни!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари