Десетки автомобили осъмват с нарязани гуми в София

0
Камери са заснели мъжа, докато реже гуми на автомобили в центъра на столицата
Камери са заснели мъжа, докато реже гуми на автомобили в центъра на столицата

Камери са заснели мъжа, докато реже гуми на автомобили в центъра на столицата

Поредица от случаи с нарязани гуми на автомобили в центъра на София. 13 автомобила осъмнаха с нарязани гуми на 13 декември сутринта.

Оказа се, че това е пореден инцидент за района. На 9 срещу 10 декември други автомобили също са били с надупчени гуми. Има кадри от охранителни камери, които показват и извършителя на деянието.

„В нощта на 9 срещу 10 декември около 2:00 ч. през нощта по бул. „Мария Луиза”, посока гарата, влиза човек, който започва да дупчи гумите на автомобилите. И си тръгва в посока нагоре към Халите”, заяви Недялко Данов в ефира на NOVA.

Данов обяснява, че камерите показват ясно лицето на извършителя на деянието и е възможно разпознаване. Според него единствените места, от които може да е дошъл мъжът, са игрални зали в близост до локацията. „Няма работещи заведения. Този човек няма откъде другаде да дойде”, пояснява Данов.

„Около 4-5 автомобила са с нарязани гуми. Аз научих малко по-късно, тъй като не шофирам често автомобила”, каза Орлин Минев, собственик на един от автомобилите с нарязани гуми. Той подчерта още, че подобни инциденти се случват често.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    daskal
    И как трябва да бъде наказано такова гадно копеле? Аз мисля, че "правосъдие" на място, до нарязаните гуми, е най-подходящо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари