Депутатите стигнаха до бой в Народното събрание

0
Напрежението дойде след декларация на Костадин Костадинов от „Възраждане“
Напрежението дойде след декларация на Костадин Костадинов от „Възраждане“

Напрежението дойде след декларация на Костадин Костадинов от „Възраждане“

Депутатите стигнаха до физическа саморазправа в Народното събрание. Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“ беше бутнат от Хамид Хамид от ДПС. Конкретната причина не стана ясна, но напрежението дойде след декларация на Костадин Костадинов от „Възраждане“, предаде bTV.

Денят на депутатите започна с декларация от лидерът на „Възраждане“. Той заяви, че вчерашният протест е бил опит за държавен преврат в България, подобно на Майдана в Украйна. „Това, което се случи там, може да се случи и тук“, каза Костадин Костадинов.

„Опитчето за това не се получи, защото Майдан се прави с мъже, а не с платени соросоиди“, каза още Костадинов. Той призова всички противници на „платените служители на американското посолство“ да дойдат в деня на дебатите за вота на недоверие пред Народното събрание.

След Костадинов, на трибуната се качи Явор Божанков.

„По Костадинов хвърляха стотинки вчера, не копейки. Когато говори за протестиращи, които са дошли тук и говори за организация – това е човекът, който кара тук хора с автобуси, с платен транспорт“, каза Божанков.

След изказванията в залата избухна словесно напрежение. При размяна на реплики Настимир Ананиев беше ударен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Който и да е
    Вън КГБ от парламента!!! Черен печат за предателя Копейкин в България!!!
  • 10
    5
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Хламид Хламид бая е озверял, гнусния резак жалък! Само бой по предателските тикви на дуписарите и герберастите!
  • 5
    4
    Русенец
    До 2…. Отворко що не дариш заплатите си за урките а гном! Живей на фотосинтеза боклук пордажен.
  • 5
    3
    До 2
    Усраинска урка се изказа. Джендър май майка ти доста микии е била на любовника си върху тебе! Айде чупката при наркомана ЕВРЕЙН ЗЕЛЕТО
  • -11
    2
    До педерода
    Ше бием и ше ебем такива рашистки тролчета като тебе, нещастен предател!Ама то на вас ви харесва да ви тъпчат гъзягите, свикнали сте от пасоля на Митрофаня! _)_
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари