Депутатите от ГЕРБ питат екоминистъра за въздуха на Русе

1
Десислава Атанасова и проф .Михаил Илиев са задали актуален въпрос към министъра на 22 декември
Десислава Атанасова и проф .Михаил Илиев са задали актуален въпрос към министъра на 22 декември Снимка: Русе Медиа

Борислав Сандов се очаква да пристигне утре в Русе

Русенските депутатите от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и проф .Михаил Илиев очакват отговори от екоминистъра Борислав Сандов за мерките, които ще предприеме за чистотата на въздуха в Русе, информира Русе Медиа

Двамата са задали на 22 декември актуален въпрос към министъра във връзка с отвореното писмо, изпратено от граждански организации.

Депутатите от ГЕРБ питат кои от посочените мерки в писмото ще се изпълнят и в какъв срок. Очаква се отговори на тези въпроси да има утре, след посещението на екоминистъра в Русе и срещата му с институции и гражданските екологични организации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    стар приятел
    Мишо, добър човек си но внимавай с тая курветина!
  • 4
    10
    ккк
    ГЕРБ като са толкова загрижени те защо нищо не направиха досега за въздуха в Русе. Загрижили се сега! Знаят за проблеми на много места и сега вижте ни, ние сме загрижени за вас. Контрират новото правителство, а вината е тяхна!
  • 3
    9
    Вие питате, ние отговаряме ...
    Екоминистъра Борислав Сандов за мерките, които ще предприеме за чистотата на въздуха в Русе може да попита онези двамата пирговски боклукчии...
  • 6
    8
    народа избяга
    Те се напечелиха с отровни производства, а Русе падна на 50 хиляди.
  • 7
    7
    Панталей
    Ей пача, питай Плевнята,че по ваше време -той напълни смизериини градчето ни.От цяла европа измета го докара - за да печеят - за сметка на здравето ни - нашето и на децата ни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари