Бойко Борисов към депутатите от ГЕРБ: Ако трябва, приемете техния лош бюджет

1
Борисов се обърна и към Кирил Петков с молба да нареди на своята партия - "Продължаваме Промяната", да подкрепи френското предложение за РСМ
Борисов се обърна и към Кирил Петков с молба да нареди на своята партия - "Продължаваме Промяната", да подкрепи френското предложение за РСМ Снимка: Мениджър Нюз

Приемете бюджета, ако трябва - техния лош бюджет, за да не се спекулира

Това посъветва депутатите от ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов. Срещата бе излъчвана на живо в страницата му във Фейсбук. "Разберете се с другите парламентарни партии, важно е да има бюджет и решение за Република Северна Македония (РСМ)", предложи лидерът на ГЕРБ, пише МениджърНюз

Той се обърна към всички да се върнат към предизборните си програми. И отново подчерта, че партия, която подкрепя членството ни в Еврозоната, която е на страната на Украйна, твърдо стои зад НАТО и ЕС, която е за разширяване на ЕС със Западните Балкани, за пълна диверсификация на доставките на газ и петрол, може да е партньор на ГЕРБ.

"Винаги може да се намери формула по тези важни задачи, по съдебната реформа, винаги може да седнат експерти и да ги решат", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Борисов се обърна и към Кирил Петков с молба да нареди на своята партия - "Продължаваме Промяната", да подкрепи френското предложение за РСМ.

"Тежестта на това решение ние от ГЕРБ усетихме вчера, ще обясняваме дълго на нашите избиратели, ще изгубим сигурно част от тях", добави бившият премиер.

По-рано на брифинг в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова обяви, че те ще влязат в пленарната зала, ако в дневния ред са важни за обществото законопроекти, каквито са актуализацията на държавния бюджет и тези на НЗОК и ДОО, закони, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост и средствата от ЕС, и ако се обсъжда темата за Република Северна Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Богдана Тотева
    Ей, Дуловската Десо! Ще влизаш в Народното събрание не когато ти поискаш, а всеки ден! Всеки ден, разбра ли, юристконсултке на русенската психиатрия, защото получаваш тлъстата си заплата да работиш всеки ден, а не когато решите в новата ви коалиция с чалгарската сбирщина на учиндолския инвалид, с Копейкин и ДеПеСето на общия ви господар от сараите, пардон - ДеПеСе-то не са ви нов партньор, а много стар! А ако не искаш да "се трудиш" ежедневно ,както всички българи, тогава си заминавай в Дулово да пасеш овцете! Пък как само ще ти отива, особено с очилата, чиито рамки струват 10 000 лева! Овцете ще са силно впечатлени и ще увеличат млеконадоя! Абе, в крайна сметка, ти и мъжът ти, с когото уж "се разведохте", колко скъпи имоти напазарувахте в Русе и само с парите от твоите заплати ли, или с милионите от "обществените поръчки", които, ти да видиш съвпадение, винаги печелехте!
  • -1
    1
    Бай Чеп
    Абе ще си направите вие коалиция Козяк, усещам! Въпроса е дали ще се прегърнете и с Курнела, ама ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС май са предостатъчни!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари