Депутатите от антикорупционната комисия отказаха да приемат годишния доклад на КПКОНПИ

0
Едва шестима народни представители бяха в подкрепа на доклада
Едва шестима народни представители бяха в подкрепа на доклада Снимка: БГНЕС

Депутатите от парламентарната комисия по превенция и противодействие на корупцията не приеха доклада за дейността на КПКОНПИ за 2021 г., внесен на 22 февруари т.г.

В подкрепа на доклада гласуваха само шестима народни представители, а десет дадоха своя глас против приемането му от комисията, съобщи БТА.

В предходното заседание бившият вече председател Сотир Цацаров представи доклада за дейността на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

От 1 март КПКОНПИ е с нов председател. Временно поста заема досегашният заместник - председател на комисията Антон Славчев, а Сотир Цацаров се връща в прокуратурата, която ръководи седем години до избора на Иван Гешев за главен прокурор.

Цацаров подаде оставка, а малко преди това му беше отнет и достъпът до класифицирана информация. По-късно това разпореждане беше отменено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    faaq
    И като не приемат доклада на Цацаров какво ??? Това ли ще да е великата им "безкомпромисна" борба с корупцията: "Ние пък няма да ти приемем доклада ! Ей, тъй напук - пръц ! Въздух под налягане !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари