Депутатите гласуваха да почиват през август

0
Докато майките с децата с увреждания протестират на жълтите павета, депутатите и Министерски съвет да се пекат по плажовете
Докато майките с децата с увреждания протестират на жълтите павета, депутатите и Министерски съвет да се пекат по плажовете Видео: Канал 3

Депутатите отхвърлиха предложението на БСП ваканцията през август да бъде отменена, за да се приемат нужните законови промени, които ще решат проблемите на протестиращите пред парламента майки, информира БАНКЕРЪ. 

77 депутати от ГЕРБ, 14 от Обединени патриоти и 10 от "Воля" гласуваха против искането на БСП. 9 от ГЕРБ се въздържаха, заедно с двама от патриотите и един от "Воля". Единствено Десислава Атанасова от ГЕРБ подкрепи БСП.

Заради приемането на закона за хората с увреждания БСП внесе искане за отмяна на лятната ваканция. В отговор ГЕРБ изчислиха по колко часа на ден работи лидерката на социалистите Корнелия Нинова. Коалиционният партньор Волен Сидеров пък обяви миналата седмица, че е склонен да подкрепи законодателна дейност без почивка.

Според Филип Попов от БСП не е човешко и морално докато майките с децата с увреждания протестират на жълтите павета, депутатите и Министерски съвет да се пекат по плажовете.

Източник: БАНКЕРЪ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари