Депутат внесе бира в парламента

0
Той използва шишето, за да защити своя теза
Той използва шишето, за да защити своя теза

Депутатът от "Атака" Илиан Тодоров прибегна до любопитен предмет, за да защити тезата си по време на дебатите в Народното събрание по законопроекта за обявяване на комунистическия режим за престъпен, с който ще се премахнат символите на комунизма, съобщава Блиц.

Според предложените текстове всички държавни и местни управници и физически лица да премахват от територията, на която са собственици всички надписи, паметници, символи и лозунги, създадени през комунистическия режим в негова възхвала, сред които и БКП.

По време на дебатите Тодоров излезе на трибуната и попита вносителите дали ще се накажат всички продавачи на стоки, които съдържат петолъчки на етикетите си. "Всички ще ги вкараме в затвора ли?", обърна се той към дясната половина на залата. След въпроса той постави на парламентарната трибуна бутилка известна марка бира, която носи комунистическия символ. Това принуди зам.-председателя на парламента Иван Иванов официално да предупреди атакиста и да помоли квесторите да отстранят бутилката.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари