Депутат от ДПС: България вече няма газ

0
Тази зима и газ няма да има, заяви Рамадан Аталай
Тази зима и газ няма да има, заяви Рамадан Аталай Снимка: БГНЕС

Рамадан Аталай: Двата кораба, договорени от Асен Василев, вече са разтоварени в Турция и са доставени в България с 11 долара по-скъпа цена

"Не може да се говори за сигурност при доставките на газ. За стабилност при доставките на газ въобще не може да става въпрос. За предвидимост изобщо да не говорим. Най-отговорно ви заявявам, че България вече няма газ". Това заяви депутатът от ДПС Рамадан Аталай, предаде Нова телевизия.

Аталай съобщи, че подземното газово хранилище в Чирен е запълнено едва на 34%. „И това с онези количества, които оставихме през зимата“, уточни депутатът.

Той посочи, че двата кораба, договорени от Асен Василев, вече са разтоварени в Турция и са доставени в България с 11 долара по-скъпа цена от газа, който получаваше страната ни.

Ако бизнесът няма предвидимост, няма как да си планират по-нататъшното производство. Това вече е факт. Газът за индустрията у нас е с най-висока цена. Газът за бита също не е от най-евтините. Тази зима и газ няма да има“, предупреди заместник-председателят на Комисията по енергетика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    ха-ха
    Ще ти се продажник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари