Депресия съсипала Лили Вучкова - тръгнала си от БНТ със сълзи на очи

0

Депресия мъчи от години бившата водеща Лили Вучкова.

Телевизионерката, известна като Кака Лили, е свалена от екрана на БНТ изненадващо точно когато е всенародна любимка на децата, информира България днес.

Лили не може да повярва на случващото се. Тя се има за едно от емблематичните лица на телевизията майка и в първия момент решава, че това е само лоша шега. Лили вярва в скорошното си завръщане. Според нея иска да разнообрази програмата. Вучкова се надява пак да се върне, защото децата и техните родители харесват предаването й. Скоро Лили научава ужасната истина. Свалена е от екран не заради нисък рейтинг, а защото вече не е млада. Тактично й предлагат работа зад камера, но тя ясно схваща намека. Повече няма да види ефир, защото времето й е отминало. Телевизията иска нови, млади лица. Решението взима тогавашната директорка Екатерина Генова. От телевизията обявяват официално края на тв изявите на Кака Лили.

Вучкова беше 22 години водеща


"Днес от 17,40 ч. предаването на Канал 1 "Всички пред екрана" ще стартира с обновена концепция и нова водеща. Лили Вучкова, известна сред порасналите деца като Кака Лили, ще бъде сменена от друга кака - Лара Береану", се казва в официалното съобщение и се допълва, че според ръководството на медията Вучкова не била подходящият избор за водеща.

"Тръгнах си от телевизията със сълзи на очи. Слязох от екран, когато бях най-добрата. Малко са тези тв водещи, оцелели 22 години на него! Ако се върна - бих искала да го направя с ново хубаво предаване, адекватно на възможностите ми в момента, и отново да съм на върха. Това наистина си струва - иначе не виждам смисъл да го правя", признава Вучкова. Мисълта, че с телевизионната й кариера е свършено, погубва Лили. Тя потъва в неизвестност. Отказва да бъде просто лице зад кадър. Намира си работа в издателство и иска да забрави за предишния си живот. Мести се да живее извън София, отива в Костинброд, за да е на спокойствие и да не мисли за отминалите времена.

Съпругът на водещата й помага да се съвземе

"Телевизията е в сърцето ми. Та аз израснах в нея, намерих приятели там и се омъжих в нея... Но бил ли си "истински добър" водещ - няма как да си "бивш", гордо споделя Вучкова.

Според нейни бивши колеги тя преживява тежко травмата, че е махната от телевизията заради годините си. Така започва битка с времето. Зрителите на "ВИП брадър" забелязаха промененото й лице. Лили е претърпяла няколко интервенции за опъване на бръчки.

"По бузите й се появиха огромни резки, а скулите й изглеждат безобразно изкуствено. Тази има повече операции от Николета Лозанова", са само част от коментарите по неин адрес след влизането й в шоуто.

Продуцентите на предаването се опитват да вкарат водещата в къщата от няколко години насам. Те усилено преговаряха с нея и за миналия сезон. Тогава Вучкова отказва, защото не е готова да се появи отново.

"Тя много се изненада, като я поканиха. Не си представяше след толкова години хората отново да я гледат всеки ден", разказват близките й. В крайна сметка решава да приеме предизвикателството. Иска да се върне на бял кон на екран и да покаже, че още може да е тв любимка. На тази интрига разчитат от екипа на предаването. Като водеща от старото поколение Лили да се противопостави на "новите" лица като Надя от "Елит", Ирина Тенчева и Деси Цонева. От друга страна е й конфликтът именно с жената, която й взима хляба и кариерата - Лара Златарева.

Лара Златарева я сменя на екран

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари