Деница Сачева: Компромисът беше направен в името на България

0
Ние нямаме нужда от пране на нашия имидж
Ние нямаме нужда от пране на нашия имидж Снимка: Деница Сачева / Facebook

Ние нямаме нужда от пране на нашия имидж

Решаването на политическите кризи никога не може да се случи по начин, който да е удобен за политическите участници. Кабинетът, който ще гласуваме днес, не е представителен на мнозинството. Компромисът беше направен само от нас в името на България. Това заяви от трибуната на Народното събрание Деница Сачева от ГЕРБ.

„Ясно и на висок глас искам да ви заявя: Ние нямаме нужда от пране на нашия имидж. Никога не сме работили за личните си образи. Единственото, което трябва да бъде пазено чисто и неопетнено, е образът на България, за да може тя да има достойно място в Европа, да влезем в Шенген и еврозоната”, се обърна Сачева към ПП-ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Повръща ми се от вас
    Да увиснете на бесилка пред парламента в името на България. Целия народ ще ви бъде признателен. Помияри гнусни ненаяли се.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари