Ден на космическата любов и постигане на висша мъдрост

1
Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора
Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора

Луната преминава на празен ход от 16:58 часа до 23:59 часа.

Не подписвайте важни документи, договори, не започвайте и не купувайте нищо важно.

Луната е в знак Телец до 23:59 часа на 19 септември.

Луна в знак Телец е подходяща да се решават финансовите въпроси. Хората стават по-нежни и милостиви, но също така с по-материална нагласа и практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора.

За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка.

Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Добре е да дадете на струпаната вътрешно енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

В 23:59 часа Луната преминава в знак Близнаци.

Продължава 20 лунен ден 22:21 часа на 19 септември (от 21:50 часа на 18 септември)

Символ на деня е орела, който символизира „високия полет”, предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Енергийно много силен ден, изпълнен с позитивна енергия и добри вибрации. Ден на космическата любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно и творческо преображение, за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение.

Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Успех ще имат само тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Водата притежава в този лунен ден целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:21 часа на 19 септември

3 слънчев ден – Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Приветстват се всички творчески начинания.

Автор: Ивелина Пенчева (ASTROLOGIA*Lin)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари